fbpx

Ontevreden over je huidige website? Wij helpen je! πŸ’ͺ🏻

Heb je in het verleden een website ontwikkeld (of laten ontwikkelen)? Maar levert het toch niet het gewenste resultaat op?

Wij van Troop helpen je erbij om een goed uitziende en goed werkende website te ontwikkelen en we stoppen pas als jij tevreden bent! Vul de onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op en bespreken we hoe we jou kunnen helpen met je bedrijfswebsite.

Tijd voor een advies gesprek? πŸ“†

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je al een website?*
Naam*
Omschrijf je wensen/behoeften, probeer zoveel mogelijk informatie te delen met ons.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op

Troop.Framework in het kort 😎

Samen maken we helder wat de doelen zijn van jouw website om deze vervolgens in jouw website te bouwen. Wij nemen bijna alles uit je handen zodat jij je kan focussen op je business. We weten hoe kostbaar jouw tijd als ondernemer Γ©n als mens is.

 • Website die Γ©cht bij het bedrijf past
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Gemakkelijk je website laten aanpassen
 • Binnen 2 weken een professionele nieuwe website
Bel Armand! Jouw persoonlijke contactpersoon

Heb je vragen? Armand helpt je graag verder!

“Hi! Mijn naam is Armand Bissesar en ik ben business coach bij Troop.Framework & voor de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Als coach help ik al meer dan 6 jaar verschillende ondernemingen met het groeien naar professionele bedrijven. Dit doe ik onder andere voor de Minor Ondernemerschap op de HvA.

Door samen met mij realistische en scherpe doelen op te stellen gaan we jouw onderneming en website naar een hoger niveau tillen. Laten we er wat moois van maken!”

 • Samen stellen we bedrijfsdoelen & website structuur op
 • We denken graag met jouw bedrijfssituatie mee
 • We gaan voor een langdurige samenwerkingsband
 • Heb je een vraag? Appen en bellen kan altijd!

Website functionaliteiten

 • Betalingen ontvangen πŸ’°

  Met onze geavanceerde formulieren module kan je gemakkelijk betalingen ontvangen. Via Mollie kun je jouw klanten op de website laten betalen via iDeal, paypal of creditcard.

 • Blokken systeem ⏹

  Jouw Troop.Framework website bestaat uit verschillende blokken(functies). Door deze blokken kan jij jouw content (teksten, afbeelding, video) makkelijk en dynamisch plaatsen op jouw website in verschillende vormen.

 • Zelf aanpassingen doen πŸ’»

  We zien graag dat onze klanten ook gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen of andere zaken van de website kunnen aanpassen. Hiervoor krijg je van ons een eigen inlog voor de achterkant(CMS) van je website.

 • Formulieren πŸ‘Œ

  Met onze formulieren module maak je snel en gemakkelijk formulieren voor jouw website. Van simpele contact formulieren tot aan geavanceerdere offerte of bestel formulieren. We denken graag mee!

 • Pagina's maken πŸ“„

  Je kunt gemakkelijk ongelimiteerd pagina's toevoegen aan je website. Zo krijg je vrijheid om je bedrijf te uitten met meerdere pagina's.

 • Stockafbeeldingen πŸŒ…

  Wij zoeken en installeren standaard sfeerfoto's op jouw Troop.Framework website. Content is belangrijk en waarborgen graag met je mee of de afbeeldingen de gewenste kwaliteit nastreven.

 • SEO Teksten checker πŸ’¬

  In Troop.Framework hebben wij Yoast gebouwd. Een tool om te controleren of je pagina teksten goed genoeg zijn geoptimaliseerd voor Google. Deze tool kan je zelf gebruiken en geeft ook feedback over je pagina teksten.

 • Veilige website πŸ”’

  Je website maakt altijd gebruik van een beveiligde verbinding (HTTPS) en geldig certificaat. Deze regelen wij voor jou. Dat betekent dat jij in de browser (bijv. Google Chrome) altijd een veiligheidsslotje hebt staan in de URL balk.

Tijd voor een advies gesprek? πŸ“†

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je al een website?*
Naam*
Omschrijf je wensen/behoeften, probeer zoveel mogelijk informatie te delen met ons.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Armand neemt binnen 24 uur contact met je op

Veelgestelde vragen

Dit varieert tussen 1 – 4 weken. Dat ligt heel erg aan je beschikbare content. Samen kijken we namelijk na de structuur van de website en welke pagina’s er allemaal moeten komen. Aan de hand daarvan wordt samen bepaald welke teksten/afbeeldingen/videos er op de website komen. Als het aan ons ligt zijn we dezelfde week al klaar en ben je zo snel mogelijk live!

Een Troop.Framework website is zo ontwikkeld dat jij als klant zelf gemakkelijk van alles en nog wat kan aanpassen op de website. Uiteraard staan wij klaar om je te supporten daar waar nodig is. Wil je wijzigingen doorvoeren die langer lijken te duren dan een uur, dan gaan we in gesprek.

Juridisch moet je website natuurlijk ook op orde zijn. In de hosting prijs zit de cookie verklaring standaard inbegrepen. Bekijk hier hoe dat eruit kan zien voor jouw website. Voor de privacy verklaring en een eventuele algemene voorwaarde ben je dus zelf verantwoordelijk voor. Wil je dat wij dat voor jou uit handen nemen? Dat kan! We zullen je dan koppelen met een van onze go-to juristen.

Ja zeker! Wij kunnen voor jouw stichting een Troop.Framework website ontwikkelen tegen een gereduceerde prijs. We geven jouw en je organisatie graag een passende korting! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.