fbpx

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een gesprek? 🤝

Neem gerust contact met ons op bij vragen of als je vrijblijvend een gesprek wilt. We denken altijd graag met je mee en hete je welkom op ons kantoor.

Troop Design 😎

Troop.Framework is een digitaal product van Troop Design. Neem gerust contact met ons op als je vragen heeft of vrijblijvend een gesprek wilt.

hello@troop.design
06 52 57 92 76

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemeen 🤔

Ja zeker! Wij kunnen voor jouw stichting een Troop.Framework website ontwikkelen tegen een gereduceerde prijs. We geven jouw en je organisatie graag een passende korting! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Dit varieert tussen 1 – 4 weken. Dat ligt heel erg aan je beschikbare content. Samen kijken we namelijk na de structuur van de website en welke pagina’s er allemaal moeten komen. Aan de hand daarvan wordt samen bepaald welke teksten/afbeeldingen/videos er op de website komen. Als het aan ons ligt zijn we dezelfde week al klaar en ben je zo snel mogelijk live!

Een Troop.Framework website maakt gebruik van de bepaalde stramienen en opgemaakte structuur. Hier maken we standaard gebruikt van wanneer we een TF website ontwikkelen. Binnen een TF website kan je namelijk de kleuren, lettertypes, logo, achtergrondkleur aanpassen naar wens. De website stramienen en structuur zitten vast. Bekijk de voorbeeld pagina om te zien hoe verschillende websites dezelfde bouwstructuur aanhouden maar inhoudelijk enorm verschillen.

Wil je echt een eigen ontwerp laten maken en bouwen? Dan verwijzen we je graag door naar Troop Design.

Troop.Framework is onze website tool die we continue aan het verbeteren zijn. Dat betekent dat we constant bezig zijn met nieuwe functionaliteiten of andere updates. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs. Valt het buiten je pakket? Dan zullen we dat met je delen.

Een Troop.Framework website is zo ontwikkeld dat jij als klant zelf gemakkelijk van alles en nog wat kan aanpassen op de website. Uiteraard staan wij klaar om je te supporten daar waar nodig is. Wil je wijzigingen doorvoeren die langer lijken te duren dan een uur, dan gaan we in gesprek.

Hosting 🌍

Wanneer je al een domeinnaam hebt dan dien je deze naar ons toe te verhuizen. Dit wordt gedaan middels een verhuiscode. Deze kan je aanvragen bij je huidige domeinaam/hosting partij. Overstappen naar ons is kosteloos. Hulp nodig met het vinden of achterhalen van de verhuiscode? We helpen je graag!

Wij bieden je maar liefst tien e-mailadressen aan! Deze kan je zelf bepalen.

Wij maken dagelijks updates van je website. Op deze manier waarborgen we data of andere content verlies.

Wij vinden een veilige verbinding essentieel. Daar zorgen wij dan ook voor met een SSL slot zodat je ten alle tijde een slotje ziet in de url balk.

Wanneer je gebruik wilt maken van een Troop.Framework website dan dien je over te stappen naar onze hosting servers. Dit komt omdat de hele service (website, hosting, mail, domeinnaam) bij elkaar hoort. Overstappen naar ons is kosteloos. Bekijk wel goed bij je huidige hosting partij wanneer je jouw huidige hosting dient op te zeggen. In sommige gevallen dien je namelijk 30 dagen van te voren aan te geven dat je wilt overstappen.

Troop.Framework is onze website tool die we continue aan het verbeteren zijn. Dat betekent dat we constant bezig zijn met nieuwe functionaliteiten of andere updates. Dit is allemaal inbegrepen in de prijs. Valt het buiten je pakket? Dan zullen we dat met je delen.

Juridisch moet je website natuurlijk ook op orde zijn. In de hosting prijs zit de cookie verklaring standaard inbegrepen. Bekijk hier hoe dat eruit kan zien voor jouw website. Voor de privacy verklaring en een eventuele algemene voorwaarde ben je dus zelf verantwoordelijk voor. Wil je dat wij dat voor jou uit handen nemen? Dat kan! We zullen je dan koppelen met een van onze go-to juristen.

Kosten 💸

Één jaar na de betaling betaal je jaarlijks € 350 voor de hosting voor de laatste updates, beveiliging, e-mail en back-ups. Lees hier meer over de hosting en wat je er zoal bij is inbegrepen.

Een Troop.Framework website kan je voor het eerste jaar op twee manieren voldoen. Een directe betaling of een maandelijkse betaling voor 12 maanden. Op lange termijn is de directe betaling daarbij goedkoper. Twijfel je welke keuze voor jou situatie het beste is? Bekijk hier alle prijspakketten. 

Interesse? Wij nemen graag de tijd om jou te spreken 😇

Maak een vrijblijvende afspraak, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken voor jouw nieuwe website. We luisteren graag naar jouw wensen en denken graag met je mee. Vervolgens krijg je van ons een passende offerte!